onsdag den 25. december 2013

Glædelig jul


Vi har for første gang holdt juleaften hjemme hos os i år. Vi havde uddelegeret lidt opgaver så vi slap for at tilberede risalamande, bage kager og købe vin, men alligevel var der mange forberedelser op til den store dag.
Den 23. december flyttede juletræet ind i stuen og vi pyntede det til lillepigens store fornøjelse.


Juleaftensdag var gæsterne (mine forældre, min søster og mine svigerforældre) inviteret til en æbleskive kl.13. Om eftermiddagen var vi i kirke mens gåsen var i ovnen, og da vi kom hjem duftede hele huset af gås. Hjemme igen så vi Disneys juleshow mens de sidste forberedelser blev ordnet.



Maden blev en smule forsinket fordi flæskestegen på grillen ikke rigtigt ville blive færdig. Men maden blev indtaget og det var virkeligt lækkert. Efter maden lagde vi pakker under juletræet, dansede og sang, hvorefter lillepigen pakkede sine gaver op og fik givet de gaver hun havde lavet videre til modtagerne. Herefter spiste vi risalamande mens lillepigen så lidt fjernsyn inden hun skulle i seng. Hun gik ud som et lys omkring kl.21.30 og herefter fik os voksne vores gaver. Den vellykkede og hyggelige aften sluttede af over midnat engang. Og det var så den jul - lige præcis som den skulle være.


Jeg håber i alle har haft en lige så fantastisk jul som os. 
Glædelig jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)